истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

 

teacher

Какво е CPECS - Center of Practical Educational Computer Systems - Център за практическо обучение по използване на компютърни системи. Центърът за професионално обучение "СМАРТ" /ЦПО/ създава и използва преподаватели, притежаващи висока професионална квалификация, съчетана с успешна преподавателска практика. Освен с опита си в груповото и индивидуално "живо" обучение, всички преподаватели са "опитни" като Автори и действащи Инструктури в On-Line курсовете на Центъра с Лицензия от 2003 г. Винаги качествени обучения във формите присъствени/дистанционни/електронни 25+ години.

За Центъра

 навършихме близо 100 сезона; над 300 месеца; над 9000 дни; над 200000 часа за повече от 24 години! Работиме за вас от "рождението си" на 28.09.1992 г. Благодарим ви с поклони!

Център за професионално обучение /ЦПО/ към фирма “Валери Иванов – СМАРТ”  е естествено продължение на над 20 годишен професионален опит на Фирмата, специализирана в провеждането на обучение и консултации по използването на компютърните системи. ЦПО-СМАРТ е лицензиран през 2003 г. от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/ към Министерският съвет на Република България. С Решение № 15 от 29.10.2003 г. на Управителния съвет на НАПОО е издадена Лицензия № 200312078 от 01.11.2003 на ЦПО – СМАРТ за провеждане на  професионално обучение по следните професии/ специалности: Оператор на компютър код 482030 - спец. “ Текстообработване ” 4820301;  Офис-секретар код 346020 – спец. “ Административно обслужване ” 3460201;  Компютърен аниматор код 213050 – спец. “Компютърна анимация” 2130501;  Компютърен график код 213060 – спец. “Компютърна графика” 2130601.

tn stamp
Центърът извършва и удостоверява професионално обучение по чл. 12, т. 5 от Закона за професионалнораото образование и обучение, за професиите и специалностите, включени в предмета на лицензията.

aziskam

При нас няма групи, условия за формирането им и значение къде се намирате, живеете, работите в Столицата, в Малко Търново или в ЮАР. Присъствените часове са 24 часа в денонощието - когато можете и когато искате - ИНДИВИДУАЛНО! Ще ползвате нашите уникални ЕЛЕКТРОННИ учебници + наши видео уроци, ще общувате с "даскалите", ще решавате тестове и ще изпълнявате задачи за упражнения с наша помощ в реално време. Ще разработвате десетки курсови проекти... Това са Вашите стъпки към успеха! Нищо няма да се промени за ВАС без желание... Ние СМЕ тук. Вие избирате дали да захвърлите TV дистанционното... за да вървите напред и да УСПЯВАТЕ! За всички които ИСКАТ, без значение от възрастта /над 16 год./ Ние провеждаме истинско ДИСТАНЦИОННО обучение в реално време. Вие ще избирате! Фирмено обучение или индивидуално - "Аз искам"... или по схемите на Агенцията по заетостта/Бюрата по труда/ с ВАУЧЕРИ от ОП "РЧР 2014-2020". виж Моето обучение!

коректна фирмаИмате ли и друг избор? дА... но не ТУК при нас. Можете да си "представяте" ваучера и ТАМ /където изберете/ за учебници - които са купени на по-едри бройки... После "явяване" на изпит пак ТАМ... 100% ще го вземете и ще сте с "дИПлОмАсъСзНаНиЯ(" връчена или изпратена по "пощата". Лесно, "чисто" и просто. Ама Вие пак ще сте си същите - продуктово позиционирани както в рекламите. Внимавайте с "офертите"! Имаме доста информация от наши курсисти одобрени по схемите на ОП"РЧР";-) за "подводни камъни и засади" от "лами" и "дистанционни" лъвове. Умната!

Дистанционно обучение

•  интерес •  записани   завършили

Връзки с нас: Контактна форма; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;  Skype: teamcpecs; 029752127 (п/п 10:00-17:00); 0896874633 (п/п 10:00-17:00)

Мястото и Учебната зала на ЦПО "СМАРТ" - София в която провеждаме ИЗПИТИТЕ, присъствени обучения и консултации, семинари, демонстрации, обсъждания и дискусии...

LicensCPO sCorectnaFirma SMART2016e learning icons where e learning icons hall e learning icons exam e learning icons edu BGmap smart last за доверието...

За CPECS Тим - адрес, зала, условия, "зор" на изпити, провежданите обучения и малко по-интимно с видео ;-) icon monitor pc за призванието ни...

 Истинското Обучение продължава и icon monitor pc след часовете и при обсъжданията на проектите...

Успялите наши курсисти обучени по схеми на ОП "РЧР 2007-2015"...

Екипът на ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ" с Име и Фамилия по азбучен ред:

Борис Рогозански

Бакалавър-информатик: Преминати обучения и взети сертификати по : Дигиталнии компетентности - базово и експертно ниво, Управление на бази от данни (MS Access) и много другиАвтор на дистанционни курсове, учебни материали и изпитни тестове по програмиране HTML, CSS, PHP, Java, JScript, C++ и др. Преподавателска характеристика: стаж : 6 м.; проведени часове - над 100 ч.; образование : висше бакалавър; специалности : информационно брокерство; преподава : програмиране; операционни системи, офис приложения, интернет програми, web дизайн, сайтово проектиране с програмиране; мрежи, дистанционно обучение. Предстои му Магистратура. Стискаме палци!

Валери Иванов

Управител на фирма Валери Иванов - СМАРТ" ЕТ /създадена през 1992 г./ и ВИСМАРТ ЕООД /създадена през 2013 г./, изп. директор на Център за професионално обучение "СМАРТ". Магистър по Икономика и Изчислителна техника, с опит в областта на обучението и консултациите по използването на компютърни информационни системи. Създава първото Българско Интернет Училище през 2001 г. истинско и живо само тук на e-learning.cpecs.com и www.cpecs.com. Автор е на курсове за дистанционно обучение.
Преподавателска характеристика: стаж : 24 г.; проведени часове - над 12000 ч.; образование : висше - магистър, бакалавър; специалности : икономика, изчислителна техника; преподава : операционни системи, офис приложения, интернет програми, web дизайн, сайтово проектиране, векторни и растерни редактори, компютърна графика, компютърна анимация, компютърни мрежи, дистанционно обучение. "Последният да затвори вратата" Имаш чувство за хумор знаем;-) CPECS Тим...

Веселин Дзивев

Магистър-химик. Има дългогодишен опит в областта на обучението и консултациите по използването на компютърни информационни системи. Автор и създател на курсове за дистанционно обучение. 
Преподавателска характеристика: стаж: 19 г.; проведени часове - над 6000 ч.; образование : висше - магистър; специалности : химия, информатика /ежедневно учителства, ако го познаваш си късметлия/; преподава : операционни системи, офис приложения, бази данни, инженерни приложения, програмиране, интернет програми, компютърни мрежи.

Владимир Цеков

Магистър-инженер. Скромно за уважителния му стремеж към дълбокото познание. С дългогодишен опит в проектирането и тестване на медицинска апаратура. С опит и организационна практика в търговската дейност. Професионалист в "Компютърната графика", с опит и практика в работата с водещите растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint, Artisteer®WDR и други. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на Дистанционно обучение. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. 
Преподавателска характеристика: стаж: 8 г.; проведени часове - над 3000 ч.; образование: висше - магистър; специалности : електронна техника, компютърен график; преподава : офис приложения, векторна и растерна графика, web дизайн и сайтово проектиране.

Константин Запрянов

Магистър по история. Да беше само това... Не се "историзирай с него" без специална подготовка, поне с образователен 12 клас. Може и да e бил твой Учител. СъАвтор е на исторически-литературен искрен опит за "докосването" до величието на Патриарха на бълг.литература./кн.1-2 "Образът на другия на Балканите" в стиховете на ВАЗОВ - посветен на войните за национално обединение/. Много знае за хардуера на РС-то. Професионалист в "Компютърната графика", с опит и практика в работата с водещите растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint и други. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на ДО. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. 
Преподавателска характеристика: стаж : 8 г.; проведени часове - над 3000 ч.; образование : висше - магистър; специалности : история, компютърен график; преподава : офис приложения, векторна и растерна графика, web дизайн и сайтово проектиране, интернет услуги.

Чавдар Кънчев

Магистър по икономика и испанска филология. С опит в областта на компютърното обучение специализация и образование в Маркетинга и Икономикса. Много знае за хардуера на РС-то, щото се е родил с него. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" , "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" и автор на "Анимационни продукции с Adobe®Flash"  със страхотни видео уроци/"които са на най-високо професионално ниво" - оценки от завършили курсисти/ адаптации, проекти и задачи.
Преподавателска характеристика: стаж : 8 г.; проведени часове - над 3000 ч.; образование : висше - магистър; специалности : испанска филология и икономика; преподава : операционни системи, офис приложения, интернет програми, векторна и растерна графика, анимация и каквото се сетите...

Юлия Джелебова

Какво е това Фотография? Питайте нея... Журналист и Репортер от който няма измъкване. С опит в туроператорството...ще ви "омае" от всякъде и ТИ пак си "галактически пътешественик". Джу шофира перфектно и на дълги ръзстояния. Профи в "Компютърната графика" и "Предпечат"-та с опит и практика във водещи Медии. Все повече е търсена, но не забравя от къде е тръгнала ;-) В работата с растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint е "по-опитната" професионалистка. Задай въпрос и получаваш поне 10 отговора с вицова трактовка, с която ще те поласкае или провокира. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на ДО. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. Участва в разработването на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. Автор на елктронен учебник по"Цифрова фотография и обработката на изображения". Още за Джу в нейния сайт
Преподавателска характеристика: стаж: 8 г.;проведени часове - над 3000 ч.; образование СУПЕР професионално достатъчно; специалности: професионална фотография и компютърна графика; преподава: офис приложения, векторна и растерна графика, професионална цифрова фотография.

и другите от CPECS Тим,  без които нямаше да сме "на върха" - администратори, сътрудници, редактори - нашите back-end "ръчички"

Админ-мастер

3 в 1, кратко и ясно с... поклони! Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Администратори

Да са им здрави "ушите"... с поклони ;-) връзка Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за...

Стефан Маринов, Пламен Колев

Антон Тодоров

Магистър-инженер. Ученик и войник, учил за бояджия по стени и хартия, за музика и грамотност, за грижа и отговорност, за проектант и експерт по контрол, за социална психопатология, за взаимоотношения с близки и далечни, за древни и настоящи, за Учителя–Спасител и Българския Учител. Често всеки опит да приложи нещо от наученото се е превръщал в полунеуспех, полурадост, полудрама, полу … ;-) за другите, но не и за... Антон. Обичаме те! От години изучава себе си... Поклони!

Вера Бебова

Магистър-филолог, с дългогодишен опит като преподавател по български език и литература. Редактор и сътрудник в ЦПО. Автор на специализиран курс "Ти пишеш ЕСЕ! Техники на творчеството" и десетки тестове по български език и литература. Търси хармонията и на тенис корта. Обичаме си я! Тя може да ви бъде полезна в реално време! SKYPE: vera_ever
Преподавателска характеристика: стаж : 12 г.; проведени часове - над 3000 ч.; образование : висше - магистър; специалност : българска филология; преподава : български език и литература, а при нас се грижи да не се излагаме в текстовете, които четете ;-)

гифчето е от тук...http://www.animated-gif3d.com

В момента има 85  гости и няма потребители и в сайта

Вход

X

Десен бутон

не е разрешен в публичната част на сайта