истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

ИНДИВИДУАЛНО ДИСТАНЦИОННО/ПРИСЪСТВЕНО (и с ваучери) обучение, консултации и помощ в реално време graph 

Искате ли?

redfloat АЗ ИСКАМ  е вашата програма

Криза е! Е и...?  Оздравително "чистилище" за нов цикъл. Има я но ще премине, както много пъти е ставало и ще става. В етап на криза "учебниците" препоръчват за правилно поведение да не продаваш, а да купуваш. Жилище - ако имаш възможност, кола или друго - ако наистина ти трябва - сега е момента... А защо не нови лични качества? Замисляли ли сте се, че това е най-разумната и грижовна инвестиция. Ако след кризата сте на същото лично ниво, в подема /когато "чистилището" премине/, ако нищо не се е променило с вас - възможности, качества и умения - оставате си "жертви на чистилището" и никой няма да се сети за вас. Искате ли да се промените?

Няма начин да не успеете, ако ИСКАТЕ. Бизнесът /заетостта/ ще има нови изисквания - за по-можещи и по-знаещи. Инвеститорите също ще търсят "сътрудници" по нова мярка! Ние предлагаме обучение само за ценени професии или ключови компетенции. Няма възраст за искащите да успеят... Моето обучение

 да усъвършенстваш уменията си? Обученията за ключови компетенции са именно за това. Знаеш разбира се... нещо.  Това е твоя "успешен" опит придобит по метода на пробите и грешките, допълнен с питания към вашите познати/колеги и "намерени решения" на кафе... Крачката до твоето Самочувствие е малка.

 да допълниш качествата си? Обучение по част от професия или НОВА дигитална ключова компетентност... Крачката е по-голяма и Вие също.

 да придобиеш съвсем НОВО качество с усвояването на професионални умения по избрана професия? Ще имаш още една професия.

redfloat Предимствата на дистанционното обучение/ДО/. Няма групи, регионални ограничения и присъствени часове. Заетост управлявана единствено и само от вас 24 часа в денонощието. Практически неограничени възможности да ви показваме и да ви оказваме помощ в реално време - когато сте на собствения си компютър. Присъствени консултации по ваша заявка в залата на Центъра с вашия курсов инструктор по ДО. Издаване на професионално Свидетелство за обучение по професия и Удостоверение за обучение по част от професия или Ключова компетентност. Край на традиционните присъствени форми! виж Ще се справя ли...  Моето обучение .

  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  контакт с нас  Skype:teamcpecs 

В момента има 76  гости и няма потребители и в сайта

Вход

X

Десен бутон

не е разрешен в публичната част на сайта