истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player
Ние предлагаме ФИРМЕНО ДИСТАНЦИОННО обучение, консултации и помощ в реално време graph  посещения2914

Нужно ли е?

Непрекъснатото обучение на персонала е единствената гаранция за успешен бизнес. Това е наложена практика във всяка сериозна Фирма с амбиции и възможности. Дори и най-новата компютърна система няма да реши сама досадните ежедневни проблеми от рода: "не мога да отпечатам на онзи принтер", "тази програма прави грешки", "къде е файла с миналогодишния отчет", "откъде се появи този вирус"... или "можеше да ми помогне, ако не изпраща дузина файлове с дузина съобщения по @поща" и т.н. В техниката ли е проблемът или... 

►  Дали част от персонала се нуждае от обучение? Този въпрос има толкова възможни отговора, колкото са хората в една Фирма. Но едва ли има ден в офиса, който да изключи положителния отговор за "нуждата от обучение".


Кой, за Какво и Как да бъде обучен?  Нуждата от фирмено обучение практически се свежда до 3 обичайни ситуации:

b option Усъвършенстване на подготовката и уменията на сътрудника ви при използването на компютърната система. За нови сътрудници или за стари ваши, когато има промяна /допълване/ на длъжностните задължения или промяна на условията на работа. Примери: нова мрежова среда или операционна система, нова версия на използвана програма и други подобни.

b option Нови технологични решения в организацията и управлението на бизнеса ви. Примерно: Закупили сте ново устройство или нова програма позволяващи да подобрите организацията на работа, но... вашите сътрудници не познават възможностите им.

b option И не на последно място... Мъдрото убеждение, че сътрудниците ви трябва непрекъснато да са "в час" с новостите - да знаят и да могат повече с нови умения, за да ви помагат с "по-мъдри" съвети за успеха ви!

 Предимствата на партньорството. Възможност да заявявате обучение и помощ в реално време, когато и за когото вие прецените. Вашите сътрудници също ще се усъвършенстват по свое усмотрение. Не се стряскайте! Нима не желаете сътрудниците ви да се справят по-рационално, по-бързо и по-успешно със задачите, които им поставяте. Допълнителни предимства на партньорството са възможностите за избор на времето за обучение и помощ, от вас и вашите сътрудници. Ако желаете ще получавате съвети и IT консултации /анализи, прогнози и предложения/ за конкретни или комплексни решения. Освен целодневните консултации и помощ в реално време имате още доста ползи /пр. при изработване на фирмени електронни инструкции, ръководства и шаблони/. Истинското партньорство в бизнеса не се нуждае от Договор на хартия. И ние не държим на него.
 e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ● контакт с нас или задайте ВЪПРОСИ-те си чрез ● Skype:teamcpecs

В момента има 83  гости и няма потребители и в сайта

Вход

X

Десен бутон

не е разрешен в публичната част на сайта